​​​​​​​​​​​YOUR NEW DIMENSION
OF POSSIBILITIES

Me teemme 3D-tulostuksen helpoksi!

3DPaaS - 3D-tulostuksen hyödyntäminen alkaa heti

3DPaaS (3D Printing as a Service) -palvelun asiakkaana yrityksesi voi keskittyä täysillä ydintoimintaan. 3DPaaS pitää huolen siitä, että 3D-tulostuksen resurssit ovat kunnossa. Otamme vastuullemme 3D-tulostukseen liittyvät toiminnot sovitussa laajuudessa kiinteään hintaan.

Materiaaleja, suunnittelusääntöjä, orgaanisia muotoja, suunnittelun ja valmistuksen optimointia, parametrien säätöä, tukirakenteita, jälkikäsittelyä – 3D-tulostuksen maailma on yritykselle usein tuntematonta. Omien resurssein hankkiminen ei aina kannata, sillä tarve vaihtelee paljon niin määrällisesti kuin laadullisestikin. Meiltä saat käyttöösi kaiken tarvittavan 3D-tulostuksen täysipainoiseksi hyödyntämiseksi.

3DPaaS-valmistuspalvelu istuu saumattomasti yrityksesi arkeen

Meillä on talo täynnä kokeneita 3D-tulostuksen asiantuntijoita, joista kokoamme yrityksesi tarpeisiin sopivan porukan, yksittäisestä 3D-tulostuksen asiantuntijasta kokonaiseen tiimiin. Lisäksi käytettävissä on koko 3DStepin eturivin asiantuntemus, kansainvälinen kokemus sekä tekniset resurssit, kuten huippuluokan SLM -metallitulostin. Palvelun käynnistyessä asiantuntijamme perehtyy yrityksesi toimintaan, ja 3D-tulostuksen hyödyntäminen alkaa saman tien, joustavasti ja vaivattomasti.

Palvelun asiakkaana käytössäsi on kaiken aikaa tuttu tiimi. Hoidamme 3D-tulostuksen palvelut tehokkaasti ja bisneksen kannalta järkevästi, ilman turhia koukeroita. Palvelun hinnoittelu on läpinäkyvää, ja omalta tiimiltä voi varata kuukausittain sopivan määrän resursseja.

Jos tarvitset apua tuotesuunnitteluun, voit valita proaktiivisemman otteen, jolloin 3D-tulostuksen asiantuntija on mukana uusien tuotteiden kehityksessä ja mm. ehdottaa 3D-tulostukseen optimoituja ratkaisuja.

3D Kartoituksella tunnistetaan suurin mahdollisuutesi

Mitkä ovat yrityksesi tarpeet ja mahdollisuudet 3D-tulostuksen hyödyntämiseksi? Aloita 3D-tulostuksen hyödyntäminen maksuttomalla 3D Kartoituksella, jolla otetaan yhdessä selvää siitä, kuinka voimme parhaiten olla avuksi. Lue lisää

3DPaaS - hyödyt yritykselle

1. Toimii kuin oma kokenut 3D-tulostuksen valmistus- tai R&D -osasto mutta ostopalveluna

2. Ennakoitava kustannus on helppo budjetoida ja sovittaa kulloiseenkin tarpeeseen

3. Laaja eri toimialojen tuntemus, paljon yrityskokemusta, kansainväliset verkostot

4. Kattavasti 3D-tulostuksen eri osa-alueiden erikoisosaamista - ideasta sarjatuotantoon

5. 3DPaaS soveltuu kaiken kokoisille yrityksille

6. 3DPaaS skaalautuu yrityksen koon ja tarpeiden muuttumisen mukaan


Aloitetaanko?

Ota yhteys:

Pekka Ketola puh. 050 5534783 , pekka.ketola@3dstep.fi

Vesa Kananen puh. 041 430 2654, vesa.kananen@3dstep.fi


Ota askel 3D-tulostuksen tehokkaaseen, luotettavaan ja
ammattimaiseen hyödyntämiseen.
3DSTEP ON KUMPPANISI.


FASTLANE Nopein ja kustannustehokkain palvelumuoto. Saat tarjouksen nopeasti ja pystymme aloittamaan valmistuksen jopa samana päivänä. Tarjouksen yhteydessä teemme myös analyysin tuotteen tulostettavuudesta. Hintamme sisältää aina tukirakenteiden poiston, hionnan ja kuulapuhalluksen.

FASTLANE

alk. 20 €

OPTIMIZE palvelumallissa olemassa olevalle tuotteelle tehdään optimointia jolla saadaan 3D-tulostamisen hyödyt käyttöön. Optimoinnissa voidaan keskittyä esim. massan vähentämiseen, osien yhdistämiseen tai uusien ominaisuuksien tuomiseen tuotteeseen. Kokemuksellamme ja käytössä olevilla ohjelmistoillamme tämä käy nopeasti ja kustannustehokkaasti.

OPTIMIZE

alk. 500 €

R&D palvelumalli on kaikista tehokkain kun halutaan ottaa 3D-tulostamisen hyödyt käyttöön. Mitä aikaisemmin pääsemme mukaan tuotekehitysprojektiinne sitä paremmin 3D-tulostamisen mahdollisuudet ja rajoitteet tulee otettua huomioon.

R&D

alk. 2000 €